Saturday, June 14, 2014

Bangkok, Thailand 2014 - (ii)

Seawal 7.30 dah breakfast. Menu seperti biasa roti bakar n butter dan salad tuk Sham.

Tuk-tuk...banyak terdapat di sekitar Bangkok. Tapi awas! Kena hati-hati, selain mengenakan harga yang tinggi (better check around dulu harga , dgn hotel atau internet) kadang-kadang dorang akan membuat lencongan ke kedai emas/batu permata..
Selepas Sham ke pejabat cuma berehat di bilik sambil menonton TV.

Bukan Bnagkok namanya kalau tidak jammm...

Sebelah malamnya ke MBK plaza untuk dinner dgn menaiki cab. Menu malam ITU ialah Tom yam kung, chicken black pepper manakala Suhaida mencuba ikan goreng beserta ulam dan sambal belacan, dan sup daging.

tom yam kung

Balik sempat berjalan melihat2 disekitar plaza. Seutas rantai  berloket hati buat Sarah sempat dicapai. Setengah perjalanan, menaiki teksi untuk ke hotel.


chicken black pepper
ikan goreng beserta ulam2 an dan sambal belacan

No comments:

Post a Comment