Friday, June 3, 2016

Happy Birthday!

Khamis, 2/6/16 jam 10 am ke Pantai Dalam, mengambil Mak & Apak dan terus ke Pengkalan Balak, Melaka. Hari ini merupakan hari lahir Apak yg ke 78..alhamdulillah, semoga beliau sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik dan dirahmati Allah. Alhamdulillah juga diberi kesempatan dan peluang oleh Allah swt merai hari yang istimewa ini bersama- sama.

Pari bakar, tomyam dan satay antara menu makan malam hari itu. Menikmati hidangan di tepi laut, dengan angin sepoi2 bahasa..amat menenangkan.

Bersambung pula dgn acara memotong kek di bilik. Sham yang tarikh lahirnya pada 25 May, jadi wajarlah hari yang istimewa ini dikongsi bersama. Alhamdulillah..

Buat 2 insan penting dan istimewa dalam hidupku, salam dan doa di hari lahir yang dilimpahi barakah, rahmat Allah dan  kasih sayang yang tiada bertepi. Segala doa yang terbaik buat mereka berdua. Semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik, umur yg panjang dan barakah, yang penting dikurniakan hidayah taufikiyah dan sentiasa di bawah lindunganNya...Aamiin....

Terima kasih juga buat ibu mentuaku kerana melahirkan suamiku   yang menjadi teman untuk segalanya, di kala susah dan senang...ternasuk teman bergaduh...

Al fatihah buat arwah ibubapaku yang telah tiada, semoga Allah merahmati, mengampuni dosa2 dan mengurniakan syurga tanpa hisab buat kalian berdua...aamiin..No comments:

Post a Comment